Presedintele Crin Antonescu si mana sa dreapta, Ludovic Orban, au curatat organizatia Bucuresti de toti oamenii lui Calin Popescu Tariceanu.

Dupa ce l-au dat jos pe Tariceanu din functia de presedinte interimar al filialei din Capitala la ultima sedinta a Biroului Politic Central, noua conducere a PNL a pus alti oameni la conducerea organizatiilor de sector.

Astfel, sefi interimari au fost numiti la organizatia Bucuresti – Andrei Chiliman, la sectorul 2 – Dragos Dinca, la sectorul 3 – Florin Alexe, la sectorul 4 – Giani Dinu, sectorul 5 – Dan Meran. Au fost eliminati din functie: la sectorul 2 – Cristian David, sectorul 3 – Eugen Nicolaescu, sectorul 4 – Catalin Micula si sectorul 5 – Mihai Voicu. Eliminarea din aceste functii – a lui Tariceanu si a colaboratorilor sai din organizatia Bucuresti – este, de fapt, razbunarea lui Ludovic Orban si victoria lui Andrei Chiliman.

Orban a fost inlaturat de Tariceanu, anul trecut, la sfarsitul lunii iunie, din functia de presedinte al organizatiei Bucuresti din cauza rezultatelor foarte slabe obtinute de aceasta filiala in alegerile locale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.