Premierul Emil Boc a intervenit in direct, in editia de miercuri, a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, la scurt timp dupa ce invitatii lui Mihai Gadea au facut mai multe comentarii pe marginea inaltimii lui Emil Boc si a complexelor de care sufera acesta.

"Nu stateam pe varfuri, topaiam", asfel si-a justificat Emil Boc pozitia in care se afla in poza de grup de la summitul mondial al procurorilor generali desfasurat luni la Bucuresti.

Potrivit lui Emil Boc, fotografia a fost facuta intr-un moment in care invitatii, inclusiv el, se aflau pe pozitiile respective de cel putin 5 minute, motiv pentru care era normal "sa topaie". Primul ministru sustine ca se legana de pe un picior pe altul deoarece era amortit.

Seful Guvernului a mai precizat ca nu are niciun fel de complex cu privire la inaltimea sa, iar comentariile celor din emisiune pe aceasta tema sunt pur si simplu rautacioase, reflectand o mentalitate "specifica secolului al XVIII-lea, in care oamenii erau apreciati ca fiind buni sau competenti doar dupa aspectil fizic".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.