Fostul lider al PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, la Poiana Brasov, ca Ion Iliescu n-o place pe Lavinia Sandru pentru ca este bruneta, iar presedintelui de onoare ii plac blondele si crinii.

"E o treaba de gusturi. Lavinia Sandru e bruneta. Domnul Iliescu e de notorietate ca-i plac blondele si, mai nou, am vazut ca-i plac si crinii", a declarat consilierul presedintelui PSD, citat de Realitatea TV, comentand reactiile negative ale fostului presedinte fata de o eventuala candidatura a Laviniei Sandru pe listele social-democrate.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie joi pe blogul sau ca se va opune mereu incercarilor "unor persoane" din conducerea partidului pentru a-i aduce pe Cozmin Gusa si Lavinia Sandru si ca asemenea tentative sunt "jignitoare" pentru militantii social-democrati.

Fostul sef de stat spune ca nu intelege de ce reticientele sale fata "de incercarile unor persoane din conducerea PSD de apropiere si atragere a lui Cozmin Gusa si a Laviniei Sandru" au starnit atatea comentarii. "Nu am inteles argumentele. De ce sunt asa de importante aceste personaje care nu au reusit nimic in plan politic si au avut de-a lungul timpului pozitii ostile fata de PSD?", scrie Iliescu. "De aceea m-am opus si ma voi opune unor asemenea tentative care nu sunt deloc incurajatoare, ba chiar jignitoare pentru militantii PSD", conchide liderul onorific.

Intr-o declaratie pentru Realitatea TV, Iliescu a sugerat ca va pleca din partid daca Lavinia Sandru va fi pusa pe listele PSD la euroalegeri. "Eu cred ca niciodata sa nu se puna problem sa aleaga (PSD) intre mine si Lavinia Sandru. Eu sper ca partidul sa nu fie niciodata in fata acestei discutii, sa puna in balanta cuvantul si pozitia mea. Mie mi se pare anormal sa aducem candidatii din afara partidului. Nu avem nevoie de importuri", a declarat Ion Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.