Deputatul Adriana Saftoiu a explicat azi pentru Q Magazine de ce a refuzat postul de purtator de cuvant al PNL si care crede ca sunt cele doua mari probleme pe care partidul trebuie sa le rezolve de prima urgenta.
"M-am saturat sa tot fiu purtator de cuvant...de ani de zile numai cu asta ma identific si nu mai vreau, parca as fi un copil condamnat sa stea numai la gradinita, ori eu vreau sa ajung si in clasa intai, la scoala, am ambitii mai mari decat sa gestionez comunicarea pentru premieri si presedinti" a spus Saftoiu pentru Q Magazine, drept explicatie a refuzului functiei de purtator de cuvant al PNL, in sedinta de miercuri a conducerii partidului.

Ea spune, totusi, ca o opinie de specialist, ca PNL trebuie sa isi puna rapid pe picioare strategia de comunicare, pentru ca exista anumite probleme in acest sens, cu precadere doua: "E vorba, in primul rand, de faptul ca liberalii care apar in media nu reusesc sa prezinte mesaje unitare, atat intre ele cat si in raport cu pozitiile partidului...Practic, desi avem cativa vorbitori foarte buni, fiecare spune cam cel il taie capul, or, acest lucru este destul de pagubos in plan politic. Trebuie ca aceste mesaje sa fie armonizate, pentru a contribui la conturarea unui profil cat mai coerent al PNL, ca partid. Alti membri marcanti nu sunt suficient de informati privind problemele momentului, pot sa va spun ca sunt unii lideri care nici ziarele nu le citesc, ceea ce nu e chiar laudabil.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.