Fostul ministru al Culturii, Mona Musca, a disparut complet din peisajul politic si nu numai, dar spune ca numarul celor care ii doresc reintoarcerea este in continua crestere.
Dupa congresul PNL, in partidul lui Emil Boc este ceva agitatie, pentru ca schimbarea lui Tariceanu ar putea aduce cu sine unele reveniri la matca ale unor liberali care au trecut la PD-L, dar s-au trezit marginalizati. Apelul recent al lui Crin Antonescu privind aceste reveniri nu a facut decat sa intareasca banuielile respective, iar, mai nou, prin PD-L se aude ca Mona Musca ar fi fost ofertata insistent de noua conducere a partidului sa revina la liberali, alaturi de Cristian Boureanu. Fostul ministru al Culturii are, insa, o pozitie ferma: „Pot sa va spun ca, in ultima vreme, sunt tot mai multi oameni care ma cauta, ma opresc pe strada si ma intreaba insistent cand voi reveni in politica" a declarat azi Mona Musca pentru Q Magazine.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.