Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca PNL va intra la guvernare peste un an daca actuala coalitie de guvernare va dovedi ca "nu este in stare sa guverneze”.
"Dupa un an va fi momentul sa ne intoarcem la guvernare. Ni se spune ca 70 la suta nu e suficient sa guvernezi, noi suntem dispusi sa guvernam si cu 20 la suta, chiar cu 25 daca cei de la UDMR ni se vor alatura. Daca actualul Guvern va demonstra ca nu e in stare sa guverneze, se vor da la o parte“, a declarat Bogdan Olteanu, intr-o conferinta sustinuta la sediul PNL Dolj, transmite corespondentul NewsIn.

Olteanu a mai spus ca PNL a avut o guvernare mult mai grea decat cea a actualei coalitii. "Noi am avut o guvernare ministeriala si credeti-ne ca nu ne-a fost usor. A fost o situatie stranie, in care 75 la suta din Parlament se spetea sa voteze o motiune de cenzura. Au fost sase motiuni de cenzura. Lor li s-a parut ca acum e o guvernare dificila. Trebuie sa isi asume consecintele politice. Cand vom vedea cati someri sunt, vom compara pensiile de anul trecut cu cele de anul acesta. Daca sunt consecinte bune, cu siguranta vor avea recunostinta buna. Daca vor fi si consecinte proaste, vor trage consecinte rele”, a mai spus vicepresedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.