Cu toate ca liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat in urma cu cateva zile ca nu are nici un interes sa o includa pe Lavinia Sandru pe listele formatiunii pentru europarlamentare, presedintele PIN se pare ca este totusi dorit de social-democrati.

Ieri, vicepresedintele PSD, Radu Moldovan, a declarat ca ii va propune Laviniei Sandru sa candideze pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

“Am vazut la nivel national o pozitie a domnului presedinte, care spunea ca nu exclude posibilitatea unei discutii cu Lavinia Sandru si cu PIN pentru o anumita colaborare. Eu o cunosc pe Lavinia si, mai mult decat atat, la alegerile europarlamentare din 2007, Lavinia a luat in municipiul Bistrita cred ca cel mai mare procent pe tara, aproape 8%”, a declarat Radu Moldovan, citat de Mediafax.

Intrebat de procedura pe care liderul PIN ar trebui sa o parcurga pentru a putea fi prezent la listele PSD, Moldovan a declarat ca Sandru va fi nevoita sa devina membru al formatiunii social-democrate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.