Liderul social-democrat constantean, Radu Mazare, crede ca noul scandal de la DGIPI, care cutremura structuri de baza ale Ministerului Administratiei si Internelor, este generat de lupta pentru controlul sferelor de influenta.

"Daca ma intrebati asa, pur si simplu, ce parere am despre decapitarea sefilor de la DGIPI si DGA si reorganizarile interne pe care le-a anuntat ministrul Dan Nica, o sa va spun ca nu stiu daca vreunul din cei destituiti este vinovat sau nu.

Probabil ca ministrul stie cel mai bine. Lucruri trebuie, insa, privite in ansambu. De ce s-a ajuns aici? Parerea mea este ca, la fel ca in oricare alta tara, asistam si la noi la razboiul pentru impartirea sau controlarea sferelor de influenta in structurile statului.

Se stie ca Basescu controleaza DNA, PSD are in coordonare Ministerul Administratiei si Internelor, care dispune de un serviciu de informatii, si aceste doua elemente pot descrie intregul puzzle. Este, dupa parerea mea, razboiul pe fata intre institutiile statului si servicii", a declarat Mazare, in cadrul unei conferinte de presa, transmite Agerpres.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.