Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a afirmat ca s-a inteles cu Viorel Hrebenciuc pentru evitarea in viitor a voturilor negative ale PSD.

Voturile negative pe care Sever Voinescu le-a primit marti in scrutinele pentru functia de secretar al Camerei au produs agitatie in PDL.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a precizat ca a discutat cu liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc (absent de la vot marti, fiind in spital - n.r.), si a mentionat ca acesta si-a manifestat surprinderea fata de modul in care a votat PSD. “Viorel Hrebenciuc ne-a garantat ca nu se va mai intampla asa ceva si ca PSD va sustine orice propunere a PDL, indiferent despre cine va fi vorba”, a conchis Toader.

Seful deputatilor PDL a mai afirmat ca, in urma analizei votarii, a rezultat ca toti deputatii PDL i-au dat sufragiile lui Sever Voinescu in scrutinele pentru ocuparea functiei de secretar al Camerei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.