Conflict deschis intre Mircea Geoana, Ion Iliescu si Adrian Nastase pe tema eurolistei PSD.

Adrian Nastase sustine, intr-o declaratie pentru cotidianul.ro, ca s-a retras din comisia de evaluare a candidatilor PSD pentru alegerile europarlamentare.

"Vineri trebuia sa fie o intalnire cu europarlamentarii, inteleg ca nu mai este. Eu am decis sa ma retrag din comisia de evaluare pentru ca am senzatia ca lucrurile sunt deja stabilite. Ma retrag ca sa am mai mult timp sa ma ocup de teritoriu", a declarat Nastase.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru cotidianul.ro ca Adrian Nastase a avut ieri o discutie aprinsa cu Mircea Geoana, pe care l-a acuzat ca a incuiat in sertar lista de candidati.

Aceleasi surse sustin ca, pentru a reusi s-o impuna pe aceasta pe lista fara a se lovi de opozitia lui Ion Iliescu, Geoana ar fi renuntat la comisia de evaluare a candidatilor, el devenind singurul care decide cine candideaza si cine nu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.