Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri, la Arad, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, va obtine la alegerile prezidentiale cel mult 5 la suta plus doua voturi: ale lui Ion Iliescu si Sorin Oprescu.

Sigur domnul Antonescu, la cei 5 la suta pe care-i va lua, va mai lua doua voturi in plus, de la domnul Iliescu si de la domnul Oprescu. Daca dumneavoastra ma convingeti ca domnul Crin Antonescu poate sa ia mai mult de 5 la suta, eu incerc sa fiu de acord cu dumneavoastra“, a sustinut, in fata ziaristilor aradeni, vicepresedintele social-democrat.

Vanghelie a mai spus, la Arad, ca fostul lider PIN Cozmin Gusa este „unul dintre liderii de opinie ai acestei societati“ care poate ajuta la schimbarea din functie a lui Traian Basescu. „Cozmin Gusa, dupa parerea mea, este unul dintre liderii de opinie ai acestei societati, un tanar pregatit si in urmatoarea perioada va avea foarte multe de spus. Noi avem nevoie de toate fortele, nu numai de Cosmin Gusa pentru ca trebui sa-l schimbam pe Traian Basescu“, a mai afirmat vicepresedintele PSD.

In ce priveste candidatul PSD la prezidentiale, el a declarat ca partidul trebuie sa gaseasca formula prin care actualul presedinte al statului sa fie schimbat. „Mircea Geoana va fi presedintele Romaniei, iar orice candidat sau contracandidat al lui Traian Basescu este mult mai bun decat Traian Basescu. Trebuie sa gasim formula ca sa-l schimbam pe Traian Basescu si o s-o gasim. (...) Tot timpul cancerul acesta, ce naiba. Daca te duci prea mult spre extreme lumea se satura. Merge o perioada scurta, dupa aia lumea se satura. Or fi trei, cinci, zece, 15 la suta care il mai plac, dar mai e un an de zile in care si din aia 15 mai raman trei, patru la suta. Poate nu stie Mircea Geoana sa danseze atat de bine ca Traian Basescu, evident nu stie, dar o sa ia lectii daca e nevoie. S-ar putea sa nu mai fie cazul sa avem un presedinte care danseaza, ci un presedinte care poate sa rezolve anumite probleme“, a declarat Marian Vanghelie, citat de NewsIn.

Marian Vanghelie a fost prezent, miercuri, in orasul aradean Pecica, unde duminica, 29 martie, vor fi organizate alegeri pentru Primarie, pentru a participa alaturi de candidatul partidului pentru functia de primar al orasului Pecica, Gheorghe Sabau, si de liderii organizatiei judetene PSD Arad, la activitatile de campanie electorala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.