Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, va deschide lista PNL la alegerile pentru Parlamentul European, urmata de Renate Weber, a decis Biroul Politic Central al partidului, potrivit unor participanti la dezbateri.

Conducerea PNL aleasa de Congresul Extraordinar din 20-21 martie s-a intrunit, miercuri, in prima sedinta a Biroului Politic Central, pe ordinea de zi aflandu-se o serie de probleme organizatorice - propunerea unui nou secretar general, a unui nou purtator de cuvant, precum si discutarea listei la PE, transmite NewsIn.

Noua conducere ar trebui sa stabileasca ordinea pe lista, insa este posibil ca si componenta acesteia sa sufere unele modificari fata de cea finalizata in timpul presedintiei lui Tariceanu. In ultima perioada, s-a vehiculat numele lui Teodor Melescanu pentru a fi cap de lista, insa o eventuala nominalizare a senatorului va crea o problema in Parlament, deoarece ar trebui organizate alegeri in colegiul sau si, potrivit estimarilor liberalilor, PNL nu ar mai putea castiga un mandat.

Initial se vorbea despre Renate Weber ca prima pe lista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.