Ministrul de Interne, Dan Nica, va fi audiat, in cursul saptamanii viitoare, de catre Comisia de aparare, siguranta si ordine publica a Camerei Deputatilor pentru a da explicatii privind scandalul de la DGIPI si pentru procesul de reorganizare a ministerului.
Deputatul PNL Mihaita Calimente a afirmat, pentru NewsIn, ca membrii Comisiei au luat in discutie audierea lui Nica. "Am discutat audierea domnului Dan Nica in Comisie. Noi am trimis inapoi proiectul referitor la procesul de reorganizare a Ministerului, considerand ca a fost facut in pripa si prezinta deficiente. Am solicitat reexaminarea acestui proiect", a spus Calimente.

In plus, Nica va trebui sa ofere explicatii si pentru scandalul de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna. "Bineinteles ca va trebui sa raspunda si intrebarilor legate de DGIPI", a declarat Calimente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.