De trei saptamani, Curtea de Conturi deruleaza un amplu control in Primaria Generala, care ar putea crea probleme in campania electorala pentru europene atat PD-L cat si PNL.
Curtea a luat la puricat, recent, executia bugetara de anul trecut a Primariei, iar concluziile mega-controlului vor fi elaborate in luna mai, dupa cum a declarat azi, pentru Q Magazine, Nicolae Vacaroiu, presedintele institutiei. Vacaroiu a dezmitit ca ar fi vorba de un control axat pe anumite afaceri cu cantec dezvaluite de presa, el sustinand ca sunt vizate absolut toate contractele si activitatile primariei. "Daca in cadrul acestui control, care se va incheia peste cca.o luna, vom descoperi elemente cu iz penal, vom sesiza institutiile statului, Parchetul, DNA samd, fiind posibil, de asemenea, in functie de ce descoperim acolo, sa extindem controlul actual printr-o serie de alte controale punctuale" a spus Vacaroiu, precizand ca, deocamdata, nu poate oferi alte detalii.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.