PDL va trebui sa faca o noua propunere pentru functia de secretar in Biroul Permanent al Camerei, dupa ce plenul l-a respins, si la a doua runda de vot, pe Sever Voinescu, deputatul spunand ca "sistemul politic actual nu il digera".

Din cei 268 deputati care si-au exprimat votul, doar 114 au votat in favoarea lui Sever Voinescu, 154 fiind "impotriva". Astfel, deputatul PDL nu a intrunit nici voturile majoritatii simple, a deputatilor prezenti, transmite NewsIn.

"E limpede ca sistemul politic actual nu ma digera . Dar am fost ales de oamenii din colegiul meu si vor trebui sa se obisnuiasca sa convietuiasca cu mine" a reactionat sec democrat-liberalul Sever Voinescu.

PDL va trebui sa faca o noua propunere, putand insa sa o mentina pe cea actuala, a precizat vice-liderul deputatilor PSD, Aura Vasile.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a spus ca decizia privind nominalizarea pe care o va face PDL se va lua in cadrul BPN al partidului, fiind vorba de o decizie politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.