Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca noul presedinte al liberalilor este un politician redutabil.

"Il apreciez foarte mult si am lucrat bine cu el de fiecare data", spune social-democratul.

"Antonescu vine cu o formula mai romantica, dar lucrurile de abia acum pornesc si vom vedea cat rezista in interiorul partidului", a afirmat Nastase.

Cat despre dorinta PSD de a-l avea pe Antonescu in randurile partidului, Nastase explica: "Nimeni nu i-a facut o oferta lui Crin Antonescu sa vina la noi in partid. Colegii mei au notat ca este un om civilizat, cu un discurs mai bun decat al lui Calin Popescu Tariceanu si un partener redutabil pentru Traian Basescu in campanie".

UE trebuie sa ne spuna daca Romania va fi lovita de un meteorit ce pleaca de la Bruxelles

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca dezbaterea asupra celor patru coduri juridice trebuie sa clarifice "daca intr-adevar va urma o catastrofa nucleara in Romania daca nu sunt aprobate".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.