Fiica presedintelui si-a inceput campania electorala neoficiala, dar nu la Bamboo, cum s-ar fi asteptat carcotasii, ci la Opera Romana, unde a urmarit o productie extrem de ne-comerciala, daca ne putem exprima astfel.
Duminica seara, Elena Basescu a participa la premiera operei „Evgheni Oneghin", de Ceaikosvki, dupa un roman de Puskin, unde a rezistat, spre cinstea ei, pana la final, desi creatia in limba rusa, cum spuneam, nu e la fel de accesibila publicului mai putin avizat precum alte lucrari. Elena, elegant si discret imbracata, a fost insotita doar de o tanara blonda, consilierul sau de imagine, conform unor surse, iar in jurul lor nu a fost zarit picior de SPP-ist. La pauza, tinerele au iesit in hol, modeste, fara a incerca sa atraga atentia asupra lor. Oricum, trebuie spus, fiica presedintelui nu a parut sa fie recunoscuta de prea multe persoane. In sala au putut fi, in schimb, remarcate personalitati din domeniul artistic precum Victor Rebengiuc, Ion Caramitru (regizorul productiei), coregraful Ioan Tugearu, dar si interpretul Vali Craciunescu, de la „Spitalul de urgenta".


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.