Presedintele PNL Crin Antonescu a propus astazi, iar Congresul Extraordinar al partidului a aprobat, ca lista pentru Parlamentul European sa nu mai fie prezentata in fata delegatilor, ci in cadrul unui eveniment separat, mai ales ca ordinea candidatilor nu este inca stabilita.

Potrivit lui Antonescu, sunt in jur de 20-25 de candidati selectati, pentru inceput, dar, cum ordinea pe lista nu a fost inca stabilita de forurile de conducere si programul de sambata este incarcat, ar fi mai bine eliminarea acestui punct de pe ordinea de zi, informeaza NewIn.

Presedintele PNL a adaugat ca, ulterior, va fi organizat un eveniment special dedicat prezentarii listei.

Pana in acest moment, lista include nume precum Norica Nicolai, Adrian Cioroianu, Ovidiu Silaghi, dar si cei sase europarlamentari actuali - Daniel Daianu, Renate Weber, Adina Valean, Ramona Manescu, Magor Csibi si Cristian Busoi. Ordinea pe lista va fi decisa de noua conducere aleasa a PNL, care va rezulta in urma Congresului Extraordinar, dar este de asteptat ca unele nume sa nu mai apara in varianta finala, precum cea a europarlamentarului Magor Csibi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.