Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru NewsIn ca are cele mai bune pareri despre noul presedinte al PNL, Crin Antonescu, pe care l-a caracterizat drept un "nobil intelectual" , aratand ca alegerea sa in fruntea liberalilor da o nota "atractiva" partidului.

"Am cele mai bune pareri despre Crin Antonescu, este un om inteligent, un nobil intelectual. Cred ca da o nota atractiva partidului", a spus Ion Ilescu potrivit NewsIn. In ceea ce-l priveste pe noul prim vicepresedinte al PNL, Ludovic Orban, presedintele de onoare al PSD a spus ca este un om cu experienta, un bun organizator.

"Probabil Crin Antonescu si Ludovic Orban vor face un cuplu reusit. Ii felicit si le urez succes",
a spus Ion Iliescu.

Congresul PNL si-a ales, vineri, noua conducere, liberalii optand pentru Crin Antonescu la presedintia partidului, pentru functia nou infiintata, cea de prim-vicepresedinte, fiind ales Ludovic Orban.

Crin Antonescu a obtinut 873 de voturi pentru din partea delegatilor la Congresul extraordinar, in vreme ce contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu, a primit 546 de voturi. La randul lui, Ludovic Orban a obtinut 947 de voturi, in vreme ce contracandidatul sau la functia de prim vicepresedinte, Romeo Stavarache, a primit 354.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.