Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a declarat, vineri, la inceputul Congresului Extraordinar al PNL, ca, desi nu poate spune pe cine sustine la conducerea partidului, partidul trebuie sa refaca legatura cu societatea civila si mediul de afaceri.
"Evident ca nu va pot raspunde", a fost raspunsul lui Dinu Patriciu, intrebat pe cine va sustine la Congres. "PNL trebuie sa-si refaca legatura cu societatea civila, mediul de afaceri si cu ONG-urile. In general, trebuie sa inceapa sa-si extraga din societatea civila oameni de valoare care au convingeri liberale. Intr-o tara in care la putere se afla doua partide de stanga e evident ca PNL are un culoar extraordinar ca singur reprezentant legitim al dreptei", a adaugat el, potrivit NewsIn.

Congresul Extraordinar al PNL este in desfasurare. Delegatii vor alege, pe parcursul zilei de vineri si sambata, noua conducere a partidului - presedinte, prim-vicepresedinte, Biroul Politic Central. Dintre cei doi candidati la presedintia PNL, Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu, acesta din urma a promovat proiectul "deschiderii" partidului fata de grupuri de afaceri si fata de societatea civila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.