Senatorul PSD Serban Mihailescu a declarat astazi, in cadrul audierilor comisiei juridice din Senat, ca este nevinovat in dosarul "Armelor de vanatoare". Acesta sustine ca probele sunt fabricate de catre DNA si ca acuzatiile nu sunt sustinute decat de Fanel Pavalache, care l-a denuntat din inchisoare, sub presiune.

"Nu exista niciun fel de marturie care sa dovedeasca ca armele respective au fost in posesia mea. Doar Fanel Pavalache sustine acest lucru, iar toti martorii sunt in favoarea mea", a sustinut senatorul.

Mihailescu le-a mai spus senatorilor juristi ca nu a avut nicio conversatie cu denuntatorul, Pavalache, pentru primirea de arme si ca nu exista dovezi ca ar fi avut in posesia sa armele respective "de la nanosecunde pana la alt interval de timp".

Senatorul a sustinut ca i s-a schimbat incadrarea din martor in cercetat de pe o zi pe alta. "DNA a fabricat toate probele in profundul dispret al legii", a mai spus Mihailescu.

La ora transmiterii acestei stiri, audierea continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.