Parlamentarii din subcomisiile de analiza a noilor Coduri din Justitie au inceput in ritm alert dezbaterile pentru a se incadra in termenul stabilit in coalitie.

Graba este atat de mare incat s-a trecut la discutii pe articole inainte de a fi fost depuse amendamentele.

Subcomisia care se ocupa cu analizarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, condusa de ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, a decis sa lase colegilor termen pana pe 25 martie pentru formularea si depunerea amendamentelor.

Mai zelosi s-au dovedit a fi parlamentarii din subcomisia de Coduri Civile, condusa de democrat-liberalul Daniel Buda. Acestia au inceput dezbaterile pe articole inainte de a fi depuse amendamentele, prilej de noi contre intre pesedisti si pedelisti, primii sustinand ca este nejustificata graba atunci cand este vorba de "chestiuni fundamentale".

Presedintele Buda s-a aparat spunand este vorba doar de discutii de principiu pe marginea articolelor si ca amendamentele vor fi facute publice si vor fi discutate pe masura depunerii lor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.