Deputatii au aprobat, miercuri, in sedinta de Birou Permanent, listele de achizitii si lucrari pe anul 2009, in valoare totala de 28.483.000 lei, discutiile concentrandu-se, potrivit unor participanti, pe achizitiile de espresoare si carucioare calde pentru farfurii, transmite NewsIn.

Cea mai mare parte a sumei va fi directionata catre lucrarile de interventie la instalatiile de distributie din cadrul punctelor de alimentare cu energie electrica.

In memorandumul semnat de secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, se arata ca instalatiile electrice sunt proiectate si montate inainte de 1989 si nu mai corespund calitativ cerintelor impuse de ENEL. O alta serie de interventii vizeaza instalatiile de aer conditionat si de ventilatie, socotite ca fiind neecologice.

In al treilea rand, fondurile pentru reparatii vor fi folosite si pentru interventia asupra retelei de apa care "este necesara datorita vechimii ei, datorita conditiilor de mediu, datorita colmatarii coloanelor de apa rece, calda si de incalzire", dupa cum se spune in memorandum.

O suma de 40.000 de lei a fost alocata unui studiu de fezabilitate necesar pentru eliberarea de sarcini a terenului pe care urmeaza sa fie construita Catedrala Mantuirii Neamului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.