Presedintele social-democratilor mai cere o rectificare semnificativa a Bugetului de stat.

Partidul Social Democrat a pregatit, impreuna cu partenerii sai sociali, 7 conditii de protectie sociala pe care le va transmite partenerului de coalitie guvernamentala, conditii fara de care PSD nu va accepta realizarea acordului de imprumut cu Fondul Monetar International (FMI). Acest avertisement a fost transmis miercuri de presedintele PSD, Mircea Geoana, la finalul Comitetului Executiv al PSD.

"Pozitia pe care noi am aprobat-o astazi este urmatoarea: consideram ca Romania trebuie sa faca fata unei triple crize, una de finantare internationala, una structurala a economiei romanesti, si una bugetara", a afirmat Mircea Geoana.

Presedintele PSD a propus realizarea unei structuri de specialisti in economie care sa supervizeze activitatea Guvernului.

"Propunem constituirea unui consiliu pentru relansarea economica, format din cei mai buni specialisti economici din Romania. Acest comitet va supraveghea deciziile Guvernului, inclusiv Ordonantele de Urgenta",a afirmat Mircea Geoana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.