Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va ramane in subordinea Guvernului si in coordonarea premierului dupa desfiintarea Cancelariei, dar numarul de posturi din aparatul central al institutiei a fost redus cu 40, potrivit deciziei de miercuri a Guvernului.

Numarul de posturi scade astfel la 396, fiind desfiintate atat posturi de conducere cat si de executie.
In urma desfiintarii Cancelariei Primului-Ministru, agentiile si autoritatile guvernamentale au fost trecute in coordonarea fostului sef al Cancelariei Primului-Ministru, Catalin Baba, care va indeplini aceasta sarcina in calitate de consilier de stat.

Acestea sunt AVAS, ANRM, Oficiul National de Combatere si Prevenire a Spalarii Banilor, Inspectoratul de stat in Constructii, ARIS, Agentia de Compensare pentru Achizitii de Tehnica Speciala, Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, Agentia Nationala Antidoping, ASG si Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor.

Printre institutiile care au trecut in coordonarea lui Baba nu figura si ANSVSA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.