Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, miercuri, ca ii pare rau ca Elena Basescu a decis sa demisioneze din partid, pentru ca el vede in secretarul general al OT-PDL "un politician cu viitor".

Deputatul PD-L Cezar Preda a declarat, miercuri, ca decizia Elenei Basescu de a demisiona din PD-L este o hotarare personala. "Mie sincer imi pare rau. Eu, spre deosebire de dumneavoastra, chiar o vad un politician cu viitor", a spus Preda, conform NewsIn.

Liderul PD-L a spus ca fiica presedintelui Traian Basescu este supusa, de un an si jumatate, unei presiuni "fantastice". "Eu nu stiu daca intotdeauna cariera unui politician, si mai ales a unui politician tanar, trebuie jalonata cu un asemenea atac dur din partea unor jurnalisti care sunt de obicei de aceeasi varsta cu domnisoara Basescu. Se incearca jalonarea unei cariere politice, eu nu cred ca e un lucru corect. Eu ii urez sa aiba taria sa depaseasca aceste rautati, care o indepareaza de viata politica, pentru ca eu cred in viitorul ei politic", a precizat Cezar Preda.

Intrebat daca Elena Basescu are sanse sa castige, ca independent, un mandat de europarlamentar, Preda a raspuns ca, daca ar depinde de votul sau, ar obtine un loc in Parlamentul European.

Elena Basescu a demisionat din PDL: 'Nu tata mi-a impus candidatura la PE'

Presedintele Traian Basescu a spus, marti seara, la Realitatea Tv, ca fiica sa este "mult mai desteapta decat se crede" si i-a indemnat pe cei care s-au grabit sa judece candidatura ei la alegerile pentru PE sa o priveasca mai atent, "nu cand e pe podium".

"Eu imi cunosc foarte bine copilul, uneori ii spun copil, alteori ii spun femeie, are 29 de ani aproape, orice varsta ar avea copilul ramane tot copil pentru tata. Eu sunt convins ca fiica mea stie ce are de facut, am crescut-o eu. Fiica mea este mult mai desteapta decat o credeti, e totusi un copil care a terminat in Statele Unite, la James Madison University, si-a echivalat studiile si aici, vorbeste foarte bine o limba straina-sunt destui pe care i-am trimis in Parlamentul European fara sa vorbeasca", a declarat, marti, presedintele Traian Basescu.

Seful statului i-a indemnat pe cei care s-au grabit sa comenteze candidatura fiicei sale sa o privesca mai cu atentie. "Nu cand e pe podium", a adaugat presedintele, razand. Intrebat daca a avut discutia cu Elena Basescu, pe care o anuntase spatamana trecuta, seful statului a spus ca nu a purtat acea discutie, dar ca problema candidaturii fiicei sale la PE este transata. "Nu stiu, va va spune ea", a incheiat Basescu, refuzand sa spuna in ce sens s-a transat aceasta problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.