Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat marti ca urmatorul comisar european trebuie sa provina din PSD si va face propuneri in acest sens. Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan spune ca decizia se va lua in coalitie, PDL avand si el propuneri in acest sens.

Mircea Geoana a anuntat marti, la Senat, dupa o intrevedere cu Susanne Kastner, vicepresedinta Bundestagului, camera inferioara a Parlamentului german, ca PSD isi doreste postul de comisar european si ca va face propuneri concrete joi.

Presedintele PSD a declarat ca viitorul comisar roman trebuie sa fie “un om cu greutate politica”, persoana care sa poata obtine un portofoliu important. Geoana a precizat ca o decizie urmeaza sa fie luata in cadrul coalitiei.

“Intentia noastra este sa propunem un comisar care sa se alature grupului comisarilor socialisti din Comisia Europeana."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.