Judecatoria Sectorului 1 a desfacut casatoria lui Bogdan Olteanu cu Cristina Isabela Andone, din culpa comuna, urmand ca purtatorul de cuvant al PNL sa plateasca lunar 1500 euro pensie de intretinere pentru cei 2 copii ai sai, care vor ramane in custodia mamei, pana la implinirea majoratului.

Instanta a luat act de faptul ca cei doi au incheiat o tranzactie la notar, privind impartirea bunurilor comune si programul de vizita al minorilor.

Decizia privind divortul si acordarea custodiei minorilor poate fi atacata cu recurs, insa partajul este definitiv, informeaza NewsIn.

Olteanu poate sa isi vada cei doi copii numai sub supravegherea mamei si doar in conditiile impuse de aceasta, conform tranzactiei incheiate de catre cei doi in fata notarului.


Bogdan Olteanu, saracit de nevasta
, titreaza Q Magazine

Din pacate pentru fostul presedinte al Camerei, instanta a stabilit o pensie alimentara lunara de 1500 de euro, adica cca. 63 de milioane de lei vechi, in conditiile in care unicul venit declarat oficial de catre Olteanu este salariul de la parlament, de cca.70 de milioane de lei lunar. Practic, ce ia din activitatea politica, liberalul va pune, lunar, in mainile sotiei, plus ca el are si datorii la banca de peste 60.000 de euro. Solutia supravietuirii nu a fost decat una, dupa cum a declarat Olteanu revistei Q Magazine: "Am hotarat sa reintru in avocatura, ca sa imi suplimentez veniturile".

Fost presedinte al Camerei Deputatilor si actual purtator de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, a depus, la sfarsitul lunii februarie, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere de divort impotriva sotiei sale, Cristina Izabela Olteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.