Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti, la Deva, ca in acest moment exista oportunitati mai mari de deschidere electorala pentru partid si de aceea este nevoie ca in fruntea PNL sa se afle o persoana care sa fie mai putin vulnerabila, transmite corespondentul NewsIn.

Antonescu a mai spus ca vrea sa transmita romanilor ca PNL nu este doar un partid al oamenilor bogati, ci este un partid al oamenilor care vor sa fie liberi si sa aiba sansa sa fie bogati.

"Tariceanu a crescut mult in ultimii ani si a facut mult pentru PNL. In acest moment exista oportunitati mai mari de deschidere electorala pentru PNL si de aceea e nevoie de o persoana care sa fie mai putin vulnerabila in fruntea partidului. Nu sunt un om bogat si nu ma mandresc cu asta. Am fost etichetati, liberalii, ca suntem un partid de oameni foarte bogati. Nu este adevarat. Putem transmite ca suntem un partid al oamenilor care vor sa fie liberi si sa aiba sansa sa fie bogati", a afirmat Crin Antonescu.

El a mai spus ca va colabora la fel de bine cu actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si dupa congres. "Nu sunt atacuri foarte dure intre mine si Tariceanu. Vom termina aceasta campanie pe un ton civilizat. Cred ca putem conchide ca PNL a devenit un partid matur si democratic, la vedere, cum nu face nici un partid din Romania. Si dupa congres putem continua impreuna, la fel ca si pana acuma", a precizat vicepresedintele PNL.

Liderul PNL Hunedoara, Mircia Muntean, a afirmat, din nou, ca organizatia pe care o conduce il sustine pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte al PNL. "Ne respectam cuvantul dat. In PNL este o competitie reala, ca de fiecare data cand am avut alegeri pentru functia de presedinte al partidului”, a declarat Muntean.

Noua conducere a PNL va fi aleasa in cadrul Congresului Extraordinar care se va desfasura in perioada 20-21 martie. La presedintia partidului si-au anuntat candidatura actualul lider, Calin Popescu Tariceanu, si vicepresedintele Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.