Premierul Romaniei, Emil Boc, a transmis atat politicienilor romani, cat si populatiei, ca trebuie sa suporte efectele negative ale crizei economice.

Recomandarea prim-ministrului Emil Boc a fost formulata la finalul dezbaterii ce a avut loc luni in Parlamentul Romaniei cu privire la pachetul financiar de combatere a crizei economice pregatit de Guvernul Romaniei.
Poate obosit de programul incarcat din ultimele zile, afirmatia a fost exprimata insa intr-un mod ciudat de premierul Emil Boc:

"Romanii trebuie sa suporte, alaturi de demnitari, consecintele acestei crize", a declarat prim-ministrul. Emil Boc si-a dat insa seama de ridicolul afirmatiei sale, si a completat imediat, insa in acelasi ton: "Dar si demnitarii, la randul lor, trebuie sa suporte consecintele acestei crize economice", a recomandat Emil Boc.

"Am propus, tot ca un gest de solidaritate, ca in primul rand demnitarii sa nu aiba nici un fel de majorari de salariu in anul 2009, tot ca o expresie a unui gest de solidaritate cu romanii care trebuie sa suporte si ei, alaturi de demnitari, si mai ales demnitarii alaturi de romani, consecintele acestei crize", a sunat declaratia prim-ministrului Emil Boc, citat de Rador.

In acelasi discurs, premierul a revenit, indirect, la aceasta idee, cerand romanilor sa fie solidari unii cu altii in aceasta perioada de criza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.