Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, dupa sedinta Delegatiei Permanente care a decis infiintarea functiei de prim-vicepresedinte, ca aceasta i se potriveste "ca o manusa", anuntandu-si astfel candidatura pentru aceasta pozitie la Congresul din 20-21 martie.

"Cu siguranta voi candida pentru functia de prim-vicepresedinte. Functia de prim-vicepresedinte, ca sa spun asa, mi se potriveste ca o manusa", a declarat Orban, citat de NewsIn.

El a spus ca, potrivit proiectului de statut, prim-vicepresedintele coordoneaza activitatea organizatorica si activitatea comisiilor de specialitate ale Delegatiei permanente ale partidului.

"Functia de prim-vicepresedinte este o functie care, de fapt, sub diferite forme, exista si in celelalte partide, se numeste presedinte de Consiliu National, presedinte executiv sau prim-vicepresedinte.

Ea este necesara pentru ca atunci cand partidul se afla fie in campanie prezidentiala, cum o sa fim noi in campanie prezidentiala in cursul anului 2009, fie se afla la guvernare si fie presedintele partidului, fie celalalt prim-vicepresedinte al partidului e seful fractiunii administrative, cineva trebuie sa conduca treburile curente ale partidului", a explicat Orban.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.