PSD le-a transmis conservatorilor ca pe listele sale pentru PE pot intra doar politicieni care fac parte din Partidul Socialist European.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca pe listele de candidati pentru alegerile europarlamentare vor figura doar politicieni care fac parte din Partidul Socialist European, mesaj tintit catre partenerii de alianta de la PC, care sunt membri ai familiei politice liberale, cu adeziune la ALDE.

Secretarul general-adjunct al PSD, desemnat ieri sef de campanie pentru europarlamentare, Valeriu Zgonea, a declarat pentru Cotidianul ca pana cand liderii PC nu se vor decide sa renunte la adeziunile la ALDE si sa semneze adeziuni la PES, procesul de desmnare al candidatilor la europarlamentare este blocat, in sensul ca partidul lui Dan Voiculescu nu primeste nici un loc eligibil pe lista.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.