Mircea Geoana i-a cerut lui Emil Boc garantii ca banii de la FMI vor fi cheltuiti "transparent“ si sa spuna daca se vor face concedieri in randul bugetarilor.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-ar fi reprosat premierului Emil Boc, joi, in sedinta conducerii coalitiei, lipsa de transparenta in negocierea cu FMI si i-ar fi transmis ca acordul cu FMI nu se face nici pe genunchi, nici in genunchi, au declarat surse participante la intalnire, citate de MEDIAFAX.

Potrivit surselor mentionate, Geoana i-ar fi transmis lui Emil Boc ca principalul motiv pentru care a dorit convocarea conducerii coalitiei consta in lipsa de transparenta data de faptul ca nimeni nu stie in mod precis cum decurg negocierile cu FMI. Totodata, Geoana ar fi aratat in cadrul sedintei conducerii coalitiei ca lipsa de transparenta privind acordul cu FMI este foarte grava, avand in vedere ca imprumutul vehiculat este cel mai mare din ultimii 20 de ani.

"Acordul cu FMI nu se face nici pe genunchi, nici in genunchi“, i-ar fi spus Geoana lui Emil Boc, au precizat sursele citate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.