Fostul politician Cozmin Gusa si-a facut o firma de consultanta impreuna cu miliardarul Sorin Ovidiu Vintu, iar unul dintre primii clienti pare a fi liderul PSD, Mircea Geoana, fapt care ar putea explica iesirile tot mai agitate ale lui Basescu impotriva "mogulului" de la Realitatea.

Traian Basescu l-a atacat din nou, ieri, intr-un interviu, la Romania Actualitati, pe Sorin Ovidiu Vintu, la pachet cu Dan Voiculescu, adica trustul "feneist si cel crescentian", dupa cum s-a exprimat el. Basescu a criticat aspru si afirmatia televizata a lui Vintu, care a spus ca are 150 de oameni in diverse trusturi de stat, presedintele opinand ca declaratia "nu arata doar cinism, ci si determinarea acestui tip de om de a face din stat lacheul lui". E de observat, in mod clar, ca atacurile lui Basescu la adresa mogulilor devin tot mai dese, iar una dintre explicatii o furnizeaza un document intrat in posesia Q Magazine.

Concret, Sorin Ovidiu Vintu a infiintat, zilele trecute, o mega-firma de consultanta, in parteneriat 50-50, in procente, cu fostul lider al PIN, Cozmin Gusa, a carui misterioasa retragere din politica a alimentat, saptamanile trecute, multe speculatii. Firma, cu un capital social subscris de un miliard de lei vechi, se cheama SOCO Dezvoltare & Management SA, (SO de la Sorin si CO de la Cozmin n.n.) are sediul in Bucuresti, sectorul 4 si a fost inregistrata pe 5 februarie a.c, la doar cinci zile dupa ce Gusa si-a anuntat oficial plecarea din politica. Principala activitate declarata este activitatea de consultanta pentru afaceri si management.

Declaratia lui Sorin Ovidiu Vintu vizavi de parteneriatul cu Gusa o puteti citi in Q Magazine.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.