Procurorii anticorupie arata in rechizitoriul intocmit in cazul Miron Mitrea ca fostul ministru a avut "o atitudine nesincera" in cadrul anchetei, procurorii aratand i ca alt inculpat din dosar, fostul arhitect al oraului Voluntari, Nicolae Popescu, este condamnat definit intr-un dosar separat, transmite NewsIn.

Atat Miron Mitrea, cat si Irina Jianu "au avut o atitudine nesincera", arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Procurorii DNA mai arata ca apararea lui Mitrea nu are la baza nicio proba.

"Intre beneficiarul lucrarilor si reprezentantii legali ai formelor prestatoare nu a existat nici un contract, asa incat apararea invinuitului Miron Tudor Mitrea in sensul ca lucrarile ar fi fost executate in temeiul unor raporturi juridice de natura civila, este lipsita de suport probator.

Sustinerea susnumitului in sensul ca prestatiile s-ar fi efectuat in baza unui contract, este evident nesincera de vreme ce intre parti nu a existat nici un dialog in urma caruia sa se fi realizat vreun acord de vointa", se precizeaza in rechizitoriu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.