Liderii PSD le-au cerut celor de la PD-L, in sedinta coalitiei de guvernamant de luni, sa ofere garantii ca un imprumut de la FMI va fi contractat doar daca este necesar, transmite NewsIn.

PSD a avertizat PD-L ca, in contextul in care democrat-liberalii detin ministerele economice, aceasta formatiune va avea cele mai mari dificultati in a explica populatiei costurile acestei masuri.

Potrivit unor surse din PSD, social-democratii au spus ca nu sunt de acord cu un imprumut de la FMI decat daca, in urma unor analize, se dovedeste ca Romania are nevoie de finantare externa.

Liderii PSD i-au avertizat pe pedelisti ca ei vor suporta costurile de imagine ale unui eventual acord restrictiv cu FMI, ca detinatori ai ministerelor economice.

PSD ar fi cerut garantii sa nu fie afectate prin acest acord masurile de protectie sociala, potrivit surselor citate de NewsIn.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.