Ion Vasile dezvaluie modul in care proprii sai colegi au incercat sa-l mituiasca

Senatorul social-democrat Ion Vasile a declarat in exclusivitate pentru ZIUA ca au existat trei tentative ale colegilor sai de a-l corupe pentru a accepta sa numeasca prefect la Buzau un favorit al taberei lui Mircea Geoana.

Suma care i s-a oferit a fost de 200.000 de euro, iar locatiile unde a fost abordat au fost printre cele mai diverse: o benzinarie OMV, casa si biroul sau.

La nivelul judetului s-a iscat un razboi deschis care risca sa rupa filiala intre tabara sefului PSD Buzau Ion Vasile, pe de o parte, si cea a presedintelui Consiliului Judetean, Victor Mocanu aliat cu primarul muni­cipiului Buzau, Constantin Boscodeala si deputatul Carmen Moldovan, favorita lui Geoana.

Seful pesedistilor buzoieni l-a avertizat pe presedintele PSD ca si el poate fi schimbat intr-o zi daca Liviu Dragnea si altii se intalnesc pe ascuns si stabilesc acest lucru.

Presedintele PSD Buzau a vorbit deschis despre faptul ca in partid au existat, in mai multe randuri, tentative de coruptie si ca acesta au venit din partea taberei care insista ca prefect al judetului sa ajunga un fost liberal, Petru Emanoil Neagu.

Afacerile lui Mocanu

"Acum trei saptamani am primit oferta de 200.000 de euro pentru a accepta omul lor. Un emisar a venit la mine in birou si a scris pe o foaie de hartie o suma pe care ei ar fi dispusi sa mi-o ofere pentru a-l numi pe Neagu. Dupa ce a scris suma si eu l-am repezit pentru ca nu eram de acord, a sters cu pixul suma scrisa. Oamenii nu au renuntat insa la planul lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.