Vicepremierul Dan Nica a declarat, luni, la finalul sedintei Coalitiei, ca procesul numirilor sefilor de agentii si de structuri teritoriale se va finaliza pana la sfarsitul acestei saptamani si a precizat ca relatiile dintre PSD si PD-L sunt foarte bune.

"Este un proces care se apropie de finalizare, eu cred ca la sfarsitul aceste saptamani acest proces va fi finalizat", a declarat Dan Nica, raspunzand unei intrebari venite din partea presei in legatura cu stadiul numirilor sefilor de agentii si structuri teritoriale.

De altfel, liderul social-democrat a tinut sa precizeze ca in interiorul Coalitiei relatiile sunt foarte bune, in contextul in care presa i-a semnalat vicepremierului ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a acordat ziarului "Gandul" un interviu in care critica faptul ca "sarabanda" discutiilor in Coalitie cu privire la numiri nu s-a oprit inca si a aratat ca PD-L "abuzeaza de dreptul la stilou" . "Va dezamagesc, dar lucrurile sunt foarte bune. Lucrurile sunt foarte bune si acest lucru vi-l confirm eu", a spus Nica.

De altfel, Nica a demontat si afirmatia lui Geoana, din cadrul aceluiasi interviu, potrivit careia, concentrandu-se pe numiri, Guvernul nu se apleaca serios aspura unui plan anticriza, aratand ca planul exista si functioneaza, insa nu este static, ci se adapteaza permanent realitatilor economice, transmite NewsIn.

"Planul anticriza nu este un plan static, este un plan care functioneaza si in permanenta este adaptat evolutiilor economiei romanesti. (..) Avem o evolutie dinamica a acestui program anticriza si vor mai fi masuri pe care le vom adopta in perioada imediat urmatoare. Nu pot sa vi le spun astazi pentru ca ele nu au fost discutate inca cu partenerii nostri-patronatele si sindicatele, dar sunt in permaneta lucruri care apar ca element de noutate si necesita raspuns din partea Guvernului", a spus Nica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.