Au aparut primele neintelegeri in “paradisul” guvernarii intre PSD si PD-L.

Dupa ce liderii social-democrati Mircea Geoana si Adrian Nastase, aflati la o reuniune la Geoagiu Bai, au acuzat Guvernul ca nu are program anticriza, ieri, secretarul general al PD-L Elena Udrea le-a replicat pe blogul personal.

“Statiunea Geoagiu Bai este renumita pentru proprietatile terapeutice ale apelor termale din zona (…). Liderii PSD s-au infierbantat poate din cauza temperaturii apei termale atat de tare incat au confundat puterea cu opozitia”, a remarcat ironica Udrea.

Ministrul turismului aminteste ca, in vreme ce lideri ai PSD se deziceau de guvernare, ministrii social-democrati si democrat-liberali luau impreuna decizii referitoare la accelerarea descentralizarii. Udrea se declara uimita de lipsa de consecventa a liderului PSD Mircea Geoana, care incearca sa se detaseze de alianta cu PD-L, “uitand”ca a fost unul dintre artizanii acesteia.

“Daca are idei sau suparari legate de guvernare, ar trebui fie sa le spuna ministrilor lui, fie sa le prezinte in sedintele coalitiei”, il sfatuieste Udrea pe Geoana. Ea are totusi o explicatie pentru dualitatea PSD si a lui Geoana “… ne gasim la inceputul unui nou sezon de turism electoral”, conchide blonda de la PD-L.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.