Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa sustine ca pe lista PDL la europarlamentare nu vor fi bagati oameni in fata si nu exista oameni favoriti, iar Elena Basescu are sansele pe care le are oricare dintre candidatii partidului sa prinda un loc eligibil pe lista, transmite corespondentul NewsIn.

Intrebat, duminica, intr-o conferinta de presa la Sfantu-Gheorghe, care sunt sansele ca fiica presedintelui, Elena Basescu, sa prinda un loc eligibil pe lista PDL, Popa a spus ca are sansele pe care le are oricare dintre candidatii PDL. "Sansele sunt egale, nu exista oameni favoriti si o sustin cu tarie”, a declarat Nicolae Vlad Popa, cu mentiunea ca nu vor fi oameni bagati in fata.

Nicolae Vlad Popa si-a intarit afirmatiile privind faptul ca pe lista PDL nu exista favoriti si nu va fi nimeni bagat in fata si in ceea ce priveste afirmatiile deputatul PNL Bogdan Olteanu, care a declarat sambata, in Covasna, ca, in opinia sa, presedintele Traian Basescu o sa puna pe lista PDL pentru europarlamentare toti „adulatorii” sai, iar lista PDL pentru europarlamentare ar veni pe fax de la Cotroceni.

"Nu vor fi oameni bagati in fata, asta va asigur (...)”, a spus Nicolae Vlad Popa. Tot el a afirmat despre Bogdan Olteanu ca nu are caracter. "Acest individ are un singur defect: nu are caracter”, a precizat Popa.
Deputatul PNL Bogdan Olteanu a declarat, sambata, in statiunea Covasna, ca lista PDL pentru alegerile europarlamentare "vine pe fax de la Cotroceni". "

Domnul presedinte o sa puna pe lista aceea toti adulatorii sai care n-au prins parlamentul national sau care n-au prins un post de ambasador. Acum se platesc facturile, doamna Mungiu, domnul Ungureanu, cei care au scris repetat in favoarea presedintelui isi primesc acum o leafa buna de la stat, despre asta este vorba, iar PDL si cadrele sale de nadejde vor inghiti ca de obicei in sec”, a sustinut Bogdan Olteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.