Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu este cel care va da afara de la guvernare PSD, fiindca social-democratii nu vor pleca singur de la guvernare, transmite NewsIn.
"Nu PSD va fi cel care va pleca de la putere, ci Basescu va fi cel care ii va alunga de la putere cat timp va fi presedinte, fiindca am convingerea ca acest an este ultimul de mandat al lui Traian Basescu. Daca il intrebati pe Traian Basescu nu va sti sa va raspunda. El, chiar daca ratiunea si toti consilierii ii spun sa faca un lucru, iar instinctul, viermele pe care il are si il mananca ii va spune alt lucru, el nu va tine cont niciodata de ratiune si va face ceea ce ii dicteaza instinctul. Nici el nu stie cand ii va da afara”, a afirmat Ludovic Orban.

Vicepresedintele PNL a participat, duminica, la Delegatia Permanenta a PNL Bistrita-Nasaud, alaturi de Teodor Atanasiu si Bogdan Olteanu.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, la Geoagiu Bai, ca social-democratii ar trebui sa ceara un parteneriat egal cu PDL si ca, daca nu se trezeste rapid, PSD va fi "aruncat din trenul guvernarii".

"A trecut perioada in care PSD domina scena politica. PSD risca sa fie subordonat de PDL, iar, daca nu ne trezim rapid, PSD va fi aruncat din trenul guvernarii. Participarea la guvernare trebuie facuta in mod inteligent pentru a nu fi transformati in tapul ispasitor al lui Basescu. Pana acum, ne-am aruncat inainte fara sa tinem cont de identitatea noastra. PSD a fost luat mai curand prizonier in aceasta formula de guvernare, iar PDL nu este un partener de incredere si nu a fost niciodata", a afirmat Adrian Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.