Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat sambata, la Realitatea Tv, ca, prin refuzul sau de a candida pentru presedintia Romaniei, si-a suparat totii prietenii, unii chiar avand un interes "legat de treaba asta".
"Sincer sa va spun, am reusit sa-mi supar toti prietenii. Eu sper sa le treaca", a afirmat Primarul general. Intrebat fiind daca acestia il vroiau presedinte, Oprescu a raspuns: "Da!". El a explicat ca unii dintre ei doar doreau sa-l vada la Cotroceni, altii intrau in "categoria frustratilor, oamenii de afaceri", iar altii in categoria celor care au probabil un interes "legat de treaba asta". "Si daca le-am spus la toti «Domne', nu simt in umorile mele, nu am chemarea», n-au mai dat niciun telefon, s-au suparat!", a completat primarul general, dupa cum informeaza NewsIn.

"Mi se pare ca as fi un mare mincinos cu un nas de Pinochio, daca m-as duce si le-as spune «Fratilor, fac si eu la fel ca domnul Ciorbea!» De bine, de rau, domnul Basescu a stat patru ani! Cat, cum a facut, asta e de discutat, dar ideea in sine! Asa ca, sincer sa va spun, nu", a fost comentariul lui Oprescu, intrebat fiind daca va candida la presedintia Romaniei.

Intrebat daca renunta cu totul la ideea de a candida la prezidentiale ulterior anului 2009, Oprescu a evitat sa dea un raspuns transant. "Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi sa avem putin noroc!", a afirmat el.

Cat priveste aparitia sa in sondaje, Oprescu a comentat ca a devenit "o tinta pentru astia care-si doresc foarte tare sa intre in cursa prezidentiala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.