Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, sambata, la Brasov, ca doar un nebun poate spune in prezent ca il poate invinge pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, adaugand, insa, ca vrea sa fie el acel nebun care sa-l "bata" pe actualul sef al statului.
"Azi trebuie sa fii nebun sa spui ca Traian Basescu poate fi invins. Dati-mi sansa de a fi acel nebun si de a-l bate pe Basescu. Nu trebuie sa mai lasam Romania pe mana unor corupti ca Traian Basescu. Aceasta tara merita mai mult“, le-a spus Antonescu colegilor de partid din organizatia judeteana Brasov.

Antonescu a tinut sa infirme zvonurile potrivit carora, daca va castiga presedintia PNL, va indrepta partidul catre PDL si catre actualul sef al statului, afirmand ca "probabil ca se revolta chiar si Traian Basescu cand aude asa ceva", relateaza NewsIn.

"Este o mare prostie ce se spune ca eu as duce partidul catre Basescu si PDL, probabil ca se revolta chiar si Traian Basescu cand aude asa ceva. Va reamintesc ca eu am fost in acest partid si in momentele grele, cand oamenii spuneau ca suntem nebuni sa inchidem intreprinderile neproductive si in momentele in care, cu un mare pret electoral, am avut curajul de a pregati intrarea Romaniei in NATO si mai ales cand spuneam ca Adrian Nastase poate fi invins in alegerile prezidentiale", a sustinut Crin Antonescu.

Crin Antonescu, alaturi de alti lideri liberali, a participat, sambata, la Brasov, la Liga Alesilor Locali ai PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.