Cantareata Luminita Anghel a fost numita, vineri, in functia de subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) in locul Gabrielei Tonk, potrivit deciziei de numire in functie publicata in Monitorul Oficial.
Potrivit NewsIn, pe 6 martie, decizia de eliberare din functia de subsecretar de stat al ANPDC a Gabrielei Tonk a fost publicata in Monitorul Oficial, odata cu decizia de numire in functie a Luminitei Anghel.

„Ma bucur foarte mult de posibilitatea de a lucra pentru copii pentru ca in general am fost implicata in actiuni sociale legate de copiii cu probleme. Deocamdata e foarte nou ceea ce se intampla in acest domeniu, iar primii pasi vor fi sa iau in mana legile si sa vad cum stam din acest punct de vedere. Oricum, in mare stiu legile, pentru ca am mai avut contact cu ANPDC”, a declarat, pentru NewsIn, Luminita Anghel.

Legat de numirea sa in functie, Luminita Anghel a specificat ca nu este intamplatoare, ci a fost intrebata in luna decembrie in ce directie ar vrea sa se indrepte. Astfel, a ales sa lucreze cu copiii, lucru care ii place cel mai mult dupa activitatea in mediul cultural.

„Sunt cateva lucruri importante de schimbat si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a aduce un plus de bine si seninatate pentru copii”, a adaugat noul subsecretar de stat al ANPDC.

In varsta de 40 de ani, Luminita Anghel este cunoscuta romanilor mai ales datorita carierei sale de cantareata. In 2005, obtine locul al III-lea in cadrul concursului Eurovision, interpretand alaturi de trupa Sistem piesa "Let me try", compusa de Cristian Faur. Este cunoscuta si ca actrita dar si ca moderatoare a unor spectacole de televiziune. Infiinteaza, in 2006, alaturi de Bogdan Steblea, compania L.A. ENTERTAINMENT INTL., avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de publicitate si organizarea de evenimente corporate si private, printre care s-au numarat recitalul lui Joe Cocker, Tom Jones si concertul tenorului Jose Careras.

In septembrie 2008, Luminita a candidat pentru functia de deputat in colegiul 25 din sectorul al Capitalei, din partea Partidului Social Democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.