Parlamentarii PRM au depus in ultima saptamana la Senat mai multe initiative legislative prin care propun, printre altele, construirea de trotuare in mediul rural, intrarea gratuita la muzee a elevilor si studentilor si finantarea constructiei Catedralei Neamului de catre Loteria Romana. Fiecare dintre initiativele legislative respective, depuse deja la Biroul Permanent, este semnata de mai multi membri ai grupului PRM din Senat si contine cate doua-trei articole.

Propunerea referitoare la trotuare prevede, la primul articol, ca toate Consiliile locale sa adopte, anul viitor, hotarari legate de construirea si modernizarea trotuarelor in centrul comunelor si satelor. Aceasta actiune ar urma sa se desfasoare in perioada 2007-2012. Al doilea articol al acestei propuneri arata ca finantarea realizarii trotuarelor va fi asigurata din bugetul central si local, din fonduri UE si sponsorizari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.