Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a primit scrisorea lui Adrian Nastase, in care aceasta se plangea de “abuzurile” lui Daniel Morar si il denunta pe Presedintele Besescu, insa Barroso si-a pus secretarul general sa raspunda la ea.

Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, a declarat pentru NewsIn ca raspunsul la scrisoarea deputatului PSD a fost dat de secretarul general al Comisiei, care a raspuns “cu era normal in aceste cazuri”.

"Secretarul general al Comisiei (Catherine Day - n.r.) a raspuns, asa cum este normal in aceste cazuri, spunand ca a luat nota de comentariile lui Nastase", a declarat Mark Gray.

Nastase i-a scris Presedintelui CE in urma cu o saptamana o scrisoare in care denunta abuzurile sefului DNA, Daniel Morar fata de el si il acuza ca a ingropat dosarul “Flota” al Presedintelui Traian Basescu.

Nastase l-a 'parat' pe Daniel Morar lui Barroso


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.