La scurt timp de la anuntul DNA, Miron Mitrea a comentat pe blogul sau ca este normal ca DNA sa-l trimita in judecata, avand in vedere ca acesta este motivul pentru care si-a dat demisia si singurul mod in care isi poate demonstra vinovatia.

Mitrea adauga ca a aflat de la televizor ca DNA l-a trimis in judecata si ca dosarul sau trebuie sa ajunga in justitie pentru ca doar astfel isi va proba vinovatia. “Aflu de la televizor ca DNA m-a trimis in judecata. Foarte bine. Doar pentru asta mi-am dat demisia din Parlament la inceputul lui septembrie. Dosarul meu trebuia sa ajunga in justitie, unde sa imi probez nevinovatia. Un lucru normal intr-un stat de drept, in care nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege”, scrie fostul ministru al Transporturilor pe blogul sau.

El se apara in continuare de acuzatiile care i se aduc, sustinand ca dosarul sau “a fost intocmit de procurorii politici pentru scopuri politice” si ca este, de fapt, o razbunare.

Miron Mitrea, trimis in judecata de procurorii DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.