PRM asteapta ca justitia sa se autosesizeze si sa-i "aresteze" pe Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, care au fost exclusi din partid si pentru "infractiuni de tip mafiot pe care le-au savarsit", dupa cum se arata intr-un comunicat difuzat ieri de Biroul de presa al PRM. Argumentele PRM impotriva celor doi rezida in afirmatii facute de mai multi membri ai partidului si de alte persoane, in diferite ocazii, cu privire la nereguli pe care le-ar fi comis cei doi ex-peremisti. Potrivit sursei citate, la adresa lui Corneliu Ciontu s-a spus ca in anul electoral 2004 "a cerut si a primit mita" si "a primit spaga" pentru a atrage PRM in alianta cu PSD, pentru a-i convinge pe membrii PRM sa voteze candidatul PSD in alegerile prezidentiale, pentru a facilita obtinerea unor fotolii de parlamentar.

Anghel Stanciu a fost acuzat, potrivit sursei citate, ca este unul dintre "baronii" judetului Iasi, ca are o avere "imposibil de evaluat, de ordinul mai multor milioane de dolari" si ca ar fi facut afirmatii extrem de dure la adresa presei. Pe de alta parte, aceste atacuri dictate de Vadim Tudor sunt similare celor indreptate asupra tuturor care, din varii motive, au parasit barca PRM. In acest sens, reamintim recentele acuzatii, neverificate pana in prezent, aduse de formatiunea Tribunului senatorului Mihai Lupoi si deputatului Nati Meir.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.