Valoarea proiectelor intocmite pentru accesarea fondurilor UE,aprobate in 25 februarie, se ridica la 7,3 miliarde de lei, iar valoarea celor contractate - la 7,07 miliarde de lei, a declarat ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, la inceputul reuniunii de marti pe tema fondurilor structurale.

Potrivit ministrului, valoarea proiectelor aprobate se ridica, in data de 12 februarie, la 6,92 de miliarde de lei, iar in data de 25 februarie crescuse la 7,3 miliarde de lei. "Deci asta inseamna 5,5% valoric mai multe proiecte aprobate", a spus Pogea, la inceptul Comitetului interministerial pentru absorbtia fondurilor comunitare, care are loc marti la Palatul Victoria, transmite NewsIn.

In ceea ce priveste proiectele contractate, valoarea acestora se ridica in data de12 februarie la 6,78 miliarde de lei, iar in 25 februarie - la 7,07 miliarde de lei, prin urmare un plus valoric de 0,29 miliarde de lei (respectiv 4,3%).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.