Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a declarat luni ca s-au depus 42 de dosare de candidaturi pentru alegerile la Parlamentul European (PE), printre care nu se numara fostul ministru al Culturii, glumind ca printre cei inscrisi nu se afla niciun copil al vreunui lider, relateaza NewsIn.

"Dintre copiii nostri nu candideaza nimeni", a comentat liderul PNL.

Potrivit lui Melescanu, printre cei care si-au depus deja candidatura pentru PE se numara cei sase europarlamentari, precum si Tiberiu Barbuletiu, Adrian Cioroianu, Victor-Lucian Ionescu, Ioan Mortun, Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Radu Surugiu, Ioan Timis, Horia Victor Toma, Smaranda Enache, Helvig Eduard, Radu Roatis, Cristian Cojocaru.

"Domnul ministru Adrian Iorgulescu nu si-a depus dosar, am inteles ca probabil nici nu-l va depune", a adaugat el.

Melescanu, in calitate de presedinte al comisiei care analizeaza candidaturile la PE, a informat ca pana in prezent s-au depus 42 de candidaturi pentru euroscrutin.

"Urmeaza ca in cursul zilei de maine sa avem o prima trecere in revista a acestor dosare, intrucat exista criterii eliminatorii pentru admiterea pe lista si de performanta politica", a afiormat el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.